”En dag ska vi alla dö, alla andra dagar ska vi leva…” skulle kunna vara titeln på Petters nya album, men det är titeln på Hans Stipeks föreläsning kring livet och döden.

Hans Stipek jobbar på begravningsbyrån Fonus kommer också lyfta upp ämnen som sorg och ofrivillig ensamhet. Han kommer att beröra frågor om livet,
– Vad händer när någon dör (juridik och praktiskt info)
– Om sorg och ofrivillig ensamhet.
– Om livet, vardagsstress och prioriteringar. Hur lever vi våra liv, vad är viktigt för oss osv?

Förläsningen är på ca. 60 minuter och det kommer finns tid för frågor från eleverna.

Om Fonus
Vi har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning.

Fonus är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande och finns i hela landet. Det gör det möjligt för våra kunder att kontakta sitt närmaste Fonuskontor för att planera begravningen, även om den ska hållas på annan ort.

Fonus är inget vanligt företag. Vi ägs gemensamt av ett stort antal föreningar och organisationer runt om i landet. All vinst återinvesteras i verksamheten. Fonus bildades en gång för att motverka de höga priserna på marknaden och än idag verkar vi prisdämpande. Resultatet är att begravningar i Sverige är betydligt billigare än i många andra länder.

[caldera_form id="CF5db3286ee158b"]

Ett samverkansprojekt mellan den kommunala gymnasieskolan och Affärsplan Eskilstuna.