Vi på randstad bidrar gärna med kunskaper om tex cv-skrivning, intervjuteknik, karriärtips. Vi svarar på frågor och berättar om vad Ranstads affärsidé. Föreläsningen är  ca. 60 minuter inkluderat tid för frågor från eleverna.

om randstad i sverige
Vi må vara bland de största i världen, men nyckeln till vår framgång här hemma är helt enkelt människorna. Sveriges befolkning. Det är våra kontakter som sitter i landets både största och minsta företag, våra interna medarbetare som varje dag jobbar för en trygg arbetsmarknad med jämställdhet och mångfald, och inte minst våra konsulter och kandidater som har erfarenhet från alla olika yrkesområden, branscher och delar av världen.

vårt uppdrag
Vi har ett viktigt uppdrag – att hjälpa människor till en utvecklande karriär, och företag att hitta rätt medarbetare. Detta gör vi genom att finnas tillgängliga i hela vårt avlånga land, inom i princip alla branscher, kompetensområden och karriärens olika faser.

Randstad i Sverige består av två varumärken: Randstad som är specialiserade inom rekrytering, bemanning och konsultuthyrning, och Randstad RiseSmart som är vårt omställningsbolag.

LÄS MER HÄR!

[caldera_form id="CF5db3286ee158b"]

Ett samverkansprojekt mellan den kommunala gymnasieskolan och Affärsplan Eskilstuna.